За нас

Фирма "Супер Фреш Плюс" ЕООД е изключителен представител на световните лидери в производството на машини за фреш "Frucosol" и "Ceado" за България.

Машините са професионални, с корпуси от неръждаема стомана , изключително лесни за работа и почистване. Здравината и надеждността им са доказани във времето. Извличат от плодовете и зеленчуците максималното количество сок с отлични вкусови качества. Машините не позволяват контакт между изстискания сок и кората на плодовете, като това предпазва навлизането на химикали и горчивини в сока. Произвеждат се изцяло в Испания и Италия. За Вас осигуряваме безплатна доставка и монтаж на машините за фреш на територията на цялата страна, както и безплатно обучение за работа с тях. Извършваме гранционен и следгаранционен сервиз на машини за фреш "Frucosol" и "Ceado", разполагаме с широка гама резервни части на склад и работим с квалифицирани професионални техници, с което гарантираме бързото отстраняване на повредите.
При нужда предоставяме заместваща машина докато трае ремонта. За нас не е важно само да Ви продадем машините, а да сте доволни от тях , за да продължим съвместната си дейност. За да печелите добре Ви трябва здрава машина, която да прави хубав сок и суровина на ниска цена. За да Ви улесним максимално, извършваме директен внос на портокали за фреш, ябълки, лимони и много други плодове и зеленчуци, които сортираме и калиброваме посредством поточна линия, за да осигурим за вашите машини оптималния размер, качество и цена. Плодовете са придружени с всички сертификати за качество и произход. Те са от подбрани сортове за сок, което гарантира тяхната сочност и свежест. Разполагаме с хладилна база и гарантираме целогодишна наличност на портокали за сок. За всичките ни клиенти, закупили машини, доставяме плодовете и зеленчуците на преференциални цени, напълно безплатно на територията на гр. София.